duminică, 25 august 2013

Crema de branza



Daca va place crema de branza dar nu aveti incredere in produsele cumparate, iata cum o puteti prepara singuri la dumneavoastra acasa. 


Ingrediente:

400 g branza putin sarata
200 ml lapte batut / iaurt / kefir / sana (in functie de preferinte)
marar


Preparare:

Primul pas este razuirea banzei (cat de marunt este la alegerea fiecaruia), iar apoi nu trebuie decat adaugat laptele batut (sau un frate de-al lui aflat la indemana) si a mararului si se amesteca bine. In cazul in care branza nu a fost suficient de sarata se adauga si putina sare.




Gata! Asta a fost tot! Simplu, nu?

Eu propun sa o consumati alaturi de mamaliga. Daca aveti rabdare, puteti pune un strat de mamaliga urmat de unul de crema de branza si tot asa. Din pacate nu am apucat sa fac poze la aceasta varianta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu