Ingrediente:
500g fasole verde
1 morcov mare
1 ardei
1 ceapa
telina
frunza de partunjel
500g fasole verde
1 morcov mare
1 ardei
1 ceapa
telina
frunza de partunjel
Preparare:
Fasolea se spala si se curata, apoi se rupe. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Intre timp ardeiul se taie cubulete, iar morcovul si telina se rad.
Fasolea se spala si se curata, apoi se rupe. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Intre timp ardeiul se taie cubulete, iar morcovul si telina se rad.
Cand ceapa s-a calit se adauga si restul legumelor si se lasa 2-3 minute, dupa care se adauga apa cat se le acopere. Folosind blenderul de mana se maruntesc cat se poate de bine (rezultand o pasta cat mai fina).
Se adauga fasolea si se completeaza cu apa. Se lasa la foc pic pana fasolea este fiarta bine. Apoi se opreste focul si se condimenteaza dupa gust, folosind sare, piper si frunza proaspata de patrunjel.
Si asa arata la final. Enjoy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu